Aandhi lyrics in Hindi from the movie Article 370 sung by Clinton Cerejo, Shehzad Ali & Shashwat Sachdev. This song is written by Kumaar and music composed by Shashwat Sachdev. Starring Yami Gautam.
Aandhi Lyrics in Hindi – Kumaar
बन के बवंडर गूंज उठी है
आंधी उड़ी है
सीने में मेरे आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
(लहू कर दिया)
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
तूफानों से मेरे रिश्ते कई हैं
सैलाबों से गुज़रे अरमान वही हैं
चिंगारी में इक आग कहीं है
सैलाबों से गुज़रे अरमान वही हैं
दिल सिकंदर ज़िद से भरा
शोलों सी है अखियाँ
दिल सिकंदर ज़िद से भरा
पूरा समंदर लहू कर दिया
आंधी उड़ी है
सीने में मेरे आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
आंधी उड़ी है
पूरा समंदर लहू कर दिया
Aandhi Lyrics in English
Ban ke bawandar goonj uthi hai
Aandhi udi hai
Seene mein mere aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
(lahoo kar diya)
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Toofanon se mere rishtey kayi hai
Sailaabon se guzre armaan wahi hain
Chingari me ik aag kahin hai
Sailaabon se guzre armaan wahi hain
Dil sikandar zidd se bhara
Sholon si hai akhiyan
Dil sikandar zidd se bhara
Poora samandar lahoo kar diya
Aandhi udi hai
Seene mein mere aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Aandhi udi hai
Poora samandar lahoo kar diya
We hope you enjoyed exploring the lyrics of “आंधी Aandhi Lyrics in Hindi – Article 370.” If you spot any errors or have the correct version of this song’s lyrics, please Submit Them Here. Your contributions help us provide accurate and up-to-date lyrics for everyone!
Thank you for visiting ArnlWeb Lyrics—your one-stop destination for multilingual lyrics in: